creatieve studio voor
stijlvol drukwerk

Als grafisch ontwerper wil ik jouw kleine en grote ideeën omzetten naar een uniek en persoonlijk grafisch ontwerp. Samen gaan we op zoek naar wat echt bij je past.

Geboortekaartjes

Elke baby is uniek, dus elke baby verdient ook een uniek geboortekaartje. Ik maak graag een ontwerp op maat van jullie wensen!

Huwelijksdrukwerk

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar mooi en uniek huwelijksdrukwerk? De save-the-date, de trouwuitnodiging, het menu, bedank- en tafelkaartjes, … alles wordt op maat gemaakt.

Jouw onderneming

Een nieuw of heropgefrist logo die de visie van je onderneming perfect beschrijft? Niet alleen voor het grafisch ontwerp maar ook voor drukwerk kan je bij mij terecht. Met oog voor detail en budget.

Persoonlijk

De ontwerpen die ik maak zijn altijd op maat. Ik werk niet met een vaste collectie geboorte- of huwelijkskaartjes die ik aanpas, simpelweg omdat ik vind dat niemand hetzelfde is. Ook het bedrijfsdrukwerk ontwerp ik graag van a tot z.

Tot het uiterste

Na een kennismakingsgesprek waar we uitgebreid alle mogelijkheden bespreken, ga ik aan de slag. Standaard krijg je van mij enkele ontwerpen, die we gaan finetunen voor jullie (en mij) alles tiptop in orde is. 

Kwalitatief drukwerk

Ik werk samen met een kwalitatieve drukker die ervoor zorgt dat jullie het perfecte drukwerk krijgen. Graag verzorg ik alles van ontwerp tot druk, omdat ik zo het dichtst bij de kwaliteit sta. Een eigen drukker kan uiteraard ook.

Of heb je een kleine of grote vraag over jouw project? Aarzel niet om contact op te nemen!